معرفی بره موم و کاربردهای درمانی آن در طب سنتی

بره موم از بهترین تقویتکنندههای طبیعی است که بدن انسان را در برابر ویروسها و باکتریها، ایمنتر می کند. بره موم ساخته دست زنبور عسل است. زنبور، بره موم را از صمغ گیاهان جمع آوری کرده و آن را به عنوان یک ماده ضدعفونی کننده لانه خود به کار میگیرد.
در تحقیقات جدید، اثبات شده است که برهموم یک آنتیبیوتیک قوی بوده و در مقایسه با بسیاری از آنتیبیوتیک های شیمیایی، عملکرد بهتری دارد. علاوه بر این بره موم، مضرات مختلف داروهای شیمیایی، از جمله ایجاد مقاومت دارویی را به همراه نخواهد داشت.
در این مقاله به خواص و کاربردهای این ماده شگفتانگیز میپردازیم.
برای خرید معجون بره موم اصل اینجا کلیک کنید |
مهم ترین خواص بره موم
- مشکلات معده:
مصرف بره موم برای مشکلات مختلف معده از جمله عفونت معده، زخم معده، ضعف معده و غلبه سردی و رطوبت در معده بسیار مفید است.
- سیستم ایمنی بدن:
افرادی که زود به زود دچار بیماری های ویروسی و باکتریایی مانند سرماخوردگی، کرونا، آنفلوآنزا و… میشوند، میتوانند بدن خود را با مصرف بره موم تقویت کرده و در برابر میکروبها مقاوم تر شوند.
- ضدعفونی زخم:
افرادی که زخم هایی دارند که دیر خوب می شود و یا زخم دچار عفونت میشود، میتوانند از بره موم، بصورت موضعی روی زخم استفاده کنند تا عفونت زخم برطرف شده و زخم، سریع تر بهبود یابد.
- غلبه بلغم:
طبع و مزاج بره موم خیلی گرم و خشک است. برای رفع غلبه بلغم و سردی در بدن، یکی از بهترین گزینههاست.
- کم کاری تیروئید:
برای رفع کمکاری تیروئید، میتوانید از این محصول نیز استفاده کنید و اثرات مطلوب آن را ببینید.
طرز مصرف بره موم
ماده برهموم که از لانه زنبور عسل بدست میآید، حاوی ناخالصی ها و تکه های چوب است. همچنین به علت طعم خاص آن، مصرف خوراکیاش به مزاق خیلی از مردم خوش نمیآید.
ما از بره موم محصولی تولید کرده ایم بنام معجون بره موم که چند مزیت دارد.
فرایند تولید معجون بره موم
ابتدا بره موم را از ناخالصی ها جدا کرده و از بره موم عصاره گیری میکنیم. این مرحله نیاز به مهارت و دستگاه های خاصی دارد که فقط چند عدد از این دستگاه در کشور وجود دارد.
عصاره بره موم را با مقدار مشخصی از یک عسل درمانی مخلوط میکنیم. نسبت بره موم به عسل باید بگونه ای باشد که ضمن حفظ خواص بره موم، طعم و خاصیت بره موم را بهبود بخشد.
این روش مصرف چند مزیت مهم دارد
مصرف راحت: به علت جدا کردن ناخالصیها و مخلوط کردن با عسل، مصرف آن بسیار راحت تر شده است.
افزایش اثرگذاری بر بیماری: به علت عصاره گیری کردن و مخلوط شدن با عسل، اثر گذاری این محصول افزایش چشم گیری دارد.
نگهداری و بسته بندی بهتر
برای خرید معجون بره موم اینجا کلیک کنید
طریقه مصرف معجون بره موم
نیم ساعت قبل از هر غذا یک قاشق مرباخوری از معجون استفاده کنید. به این نکته دقت کنید که با مصرف این معجون، تا دقایقی زبانتان حالت بیحسی پیدا میکند. به همین خاطر سعی کنید حداقل تا نیم ساعت بعد از مصرف معجون، چیزی میل نکنید.
احتیاط در مصرف
مصرف زیاد بره موم، به علت طبع گرم و خشک آن، برای افراد گرم مزاج توصیه نمیشود. همچنین اگر تا بحال برهموم استفاده نکردهاید، بهتر است در اولین نوبت، مقدار کمی از این محصول را استفاده کنید و تا چند ساعت صبر کنید. اگر نشانه های حساسیت در شما ظاهر نشد میتوانید در نوبتهای بعدی از مقادیر بیشتری از این محصول استفاده کنید تا به مقدار یک قاشق مرباخوری برسد.
2 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
سلام یک صبح ها که از خواب بلند میشوم بلغم زیاد روی زبانم سفید بدن بی حال یبوست دارم توان جنسی کم
سلام با پیشتیبانی سایت تماس بگیرین تا راهنماییتون کنن