گرده گل چیست و از نظر طب سنتی چه خواص درمانی دارد؟

اگر به دنبال تقویت قوای بدن هستید و در کنار آن میخواهید بدنتان از مواد مضر پاکسازی شود میتوانید از این محصول استثنائی زنبور عسل استفاده کنید.
گرده گل هم مانند عسل، ژل رویال، موم و بره موم، خاصیتهای درمانی شگفتانگیزی دارد. زنبورعسل از این گردهها به عنوان غذای خود و زنبورهای جوان استفاده میکند.
جالب است بدانید که زنبور، با مصرف گرده میتواند محصول شگفت انگیز ژل رویال را تولید کند. در واقع گرده، ماده ی اولیه تولید ژل رویال است.
این محصول طبع و مزاج گرم و خشک دارد. بنابراین افرادی که مزاج بلغمی و سرد دارند، بیشتر میتوانند از خواص گرده گل بهرهمند شوند.
مهم ترین خواص
گرده گل انرژی بخش، تقویت کننده و پاکسازی کننده ی عمومی بدن است. همچنین برای سه عضو مهم بدن یعنی کبد، قلب و عضو جنسی، بسیار مفید است. این ویژگی در طب سنتی بسیار کارآمد بوده و از آن برای بسیاری از مشکلات استفاده میشود.
مشکلات قلب و عروق:
حتما میدانید که علت اصلی مرگ و میر در جهان، مشکلات قلبی و عروقی است. جالب است بدانید گرده گل، باز کننده عروق است و به کاهش غلظت خون و صاف شدن خون بسیار کمک میکند. بنابراین برای پیشگیری و درمان انواع مشکلات قلبی عروقی توصیه می شود.
مشکلات کبد:
مصرف گرده برای درمان کبد چرب مفید بوده و مجاری کبد را باز میکند. از این رو با استفاده از آن میتوانید عملکرد کبد را بهبود دهید و آن را تقویت کنید.
مشکلات جنسی زنان:
گرده برای رفع سردی رحم خانمها و عوارض مختلفی که در پی دارد مفید است. مصرف گرده گل برای مشکلات مختلف زنان از جمله درد قاعدگی، عفونت رحم، کیست تخمدان، یائسگی زودرس، عقب افتادن قائدگی، خون کم و غلیظ قائدگی و عوارض پس از یائسگی، به کار میرود و این مشکلات را بهبود میبخشد.
روش تشخیص گرده گل درجه یک
- مهم ترین شاخصه برای تعیین کیفیت و خواص گرده گلها، این است که دانه های گرده، تنوع رنگی بیشتری داشته باشد. هر دانه گرده از یک گل و گیاه خاص برداشت شده است. محصول تولید شده در مناطقی که دارای تنوع گیاهی زیادی است تنوع رنگ بیشتری دارد.
- فاکتور بسیار اثرگذار دیگر در کیفیت گرده این است که از گیاهان خودرو در کوهستان برداشت شده باشد. گرده گلهای کوهستان نیز معمولا از تنوع رنگی زیادی برخوردارند.
- در این میان، گردههایی که از مزارع کلزا (گیاه کانولا) برداشت می شود، از کمترین کیفیت و تنوع رنگی برخوردار است. متاسفانه بیشترین گرده موجود در بازار، از این نوع می باشد. گرده گل کلزا به رنگ زرد است اما ممکن است تعداد کمی گردههای با رنگ متفاوت نیز در میان گردهها دیده شود. البته باید دقت کنید که هر گرده گلی که به رنگ زرد بود، از گل کلزا نیست، بلکه گیاهان وحشی زیادی همچون گل ماهور وجود دارند که گرده زرد دارند. بنابراین باید از زنبوردار درباره منبع محصولشان پرسوجو کنید.
طریقه مصرف گرده را بدانیم
برای مصرف دائمی گرده گل، میتوان روزی یک تا دو قاشق غذاخوری از آن را هم به صورت خالی و هم با عسل یا ماست یا شیر و حتی با سالاد استفاده کرد.
در صورتی که برای اولین بار از گرده گل استفاده میکنید یا مدتهاست از آن استفاده نکردهاید پیشنهاد میشود ابتدا مقدار کمی از گرده را میل کنید تا مطمئن شوید حساسیت خاصی به آن ندارید. بعد از آن میتوانید مقدار مصرف آن را کمکم، افزایش دهید.
در مصرف گرده احتیاط کنیم
مصرف خوراکی گرده گل، ممکن است برای بعضی از افراد، حساسیتزا باشد. بنابراین اگر سابقه حساسیت فصلی و یا حساسیت به محصولات زنبور عسل دارید، از مصرف یکباره مقدار زیاد آن پرهیز کنید.
همچنین مصرف زیاد گردهها، برای افراد گرم مزاج توصیه نمیشود. این افراد میتوانند گرده را به همراه موارد سرد مزاج مثل ماست میل کنند.
1 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
بسیار عالی بود